aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ο Αραγιούρι δίνει ανάσες στον Σιρόκ, προτείνει παίκτες ο Τόσακ

Πάφος FC: Ο Αραγιούρι δίνει ανάσες στον Σιρόκ, προτείνει παίκτες ο Τόσακ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ήττα από τη Δόξα δεν πήρε κανέναν από κάτω στην Πάφος FC. Χάθηκε η ευκαιρία να πάρει άλλους τρεις βαθμούς, όμως στον ορίζοντα προβάλλει το παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Στέλιος Κυριακίδης», την ερχόμενη Κυριακή και οι γαλάζιοι θα επιδιώξουν να «ξεγράψουν» την κακή εμφάνιση στο Μακάρειο.

Ο προπονητής της ομάδας Κάμερον Τόσακ θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Πάντσεον επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά από μακρά απουσία, αλλά έδειξε πως χρειάζεται ακόμη χρόνο για να βρει τα πατήματά του. Φανέλα βασικού θα πάρει ο Αραγιούρι, με τον Σιρόκ πιθανότατα να μένει στον πάγκο, καθώς από την αρχή του πρωταθλήματος αγωνίζεται ανελλιπώς και χρειάζεται ξεκούραση. Αμφίβολος για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής είναι ο Μπεριγκόντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Δόξα και αντικαταστάθηκε.

Προτείνει παίκτες ο Τόσακ

Από εβδομάδας θα γίνουν και οι πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές των οποίων λήγουν τα συμβόλαια στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Κάμερον Τόσακ έχει «βαθμολογήσει» θετικά το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, όμως είναι σίγουρο πως θα απαιτήσει το κάτι παραπάνω μέσω ενίσχυσης την επόμενη σεζόν. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, θα προτείνει δυο τρεις πολύ καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ