aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ο… ανήξερος παρατηρητής θα δυσκολευόταν πολύ να πιστέψει...

Πάφος FC: Ο… ανήξερος παρατηρητής θα δυσκολευόταν πολύ να πιστέψει…

Για ένα ημίχρονο η Πάφος FC ήταν εξαιρετική στο χθεσινό φιλικό στην Αυστρία κόντρα στην Ουντινέζε και έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα στους φίλους της. Στην επανάληψη η απόδοσή της έπεσε κάθετα, κι έδωσε την ευκαιρία στην ιταλική ομάδα να πιέσει και να πάρει τη νίκη με δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο… ανήξερος παρατηρητής θα δυσκολευόταν πολύ να πιστέψει ότι η παφιακή ομάδα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος για ένα σαρανταπεντάλεπτο απέναντι σε μια ομάδα του Καμπιονάτο. Ήταν φρέσκια και ορεξάτη, υπερίσχυσε σε όλους τους τομείς και το 1-0 ήταν πολύ λίγο. Το συγκρότημα του Χένινγκ Μπεργκ σκόραρε στο 19’ με τον Ζάιρο, μετά από εξαιρετική σέντρα από τον Νουνίνιο, αλλά έχασε αρκετές ευκαιρίες για πολύ μεγαλύτερο σκορ.

Έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι στο ίδιο διάστημα η Ουντινέζε δεν έκανε ούτε μια τελική προσπάθεια, δεν είχε ούτε υποψία ευκαιρίας και δεν κέρδισε ούτε ένα κόρνερ! Στο διάστημα αυτό αγωνίστηκαν οι Αντός, Δημητρίου, Μπάιριτς, Κβίντα, Ζουνίνιο, Ντράγκομιρ, Χότσκο, Ζοάο Πέδρο, Σεμέδο, Αλ Γκαντιούι, Ζάιρο.

Στην επανάληψη ο Νορβηγός τεχνικός παρέταξε διαφορετική ενδεκάδα, αφού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι Γκονσάλες, Αντωνίου, Φουρ, Αμντουσαλάμοφ, Φυλαχτού, Παπαστυλιανού, Λέιτε, Βαλακάρι, Μιχαήλ, Παλάσιος και Ταβάρες. Η εικόνα του αγώνα άλλαξε, η Ουντινέζε κέρδισε μέτρα και η Πάφος FC απειλούσε μόνο με αντεπιθέσεις.

Η ιταλική ομάδα έφτασε στη νίκη με 2-1 με τέρματα των Λαζάρ Σάμαρτζιτς (88’) και Άιζακ Σαξές (89’). Στις δηλώσεις τους οι Παπαστυλιανού και Ζάιρο εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία της προετοιμασίας. Ο Ζάιρο, μάλιστα, δήλωσε στην κάμερα της Cablenet ότι η Πάφος FC στοχεύει και σ’ αυτήν ακόμη την κατάκτηση του τίτλου.

Το επόμενο φιλικό για την παφιακή ομάδα σε αυστριακό έδαφος είναι προγραμματισμένο για μεθαύριο, με αντίπαλο την Έμπολι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ