aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Νίκη με κάθε τρόπο!

Πάφος FC: Νίκη με κάθε τρόπο!

Κάθε παιχνίδι κουβαλά τις δικές του ξεχωριστές ιδιαιτερότητες. Κάθε παιχνίδι αποτελεί πρόκληση κι εννοείται, επιβάλλεται να κερδηθεί. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να είναι, ασφαλώς, το σημερινό για την Πάφος FC, η οποία εκστρατεύει στη Λευκωσία για να καταβάλει την αντίσταση της Ομόνοιας και αυτομάτως, να επωφεληθεί του χθεσινού αποτελέσματος μεταξύ της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ.

Το πρωτάθλημα, μπήκε σε άκρως σημαντική φάση και τώρα είναι η ώρα που η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ καλείται να ορθώσει ανάστημα, να φωνάξει «παρών», αποδεικνύοντας ότι και θέλει και μπορεί να αντέξει στην πίεση του πρωταθλητισμού. Προέρχεται από τις νίκες απέναντι σε Παραλίμνι και Δόξα, την ίδια ώρα που ενδιάμεσα φρόντισε να προσπεράσει στον θεσμό του Κυπέλλου το εμπόδιο του Ακρίτα. Με βάση τις εμφανίσεις και κυρίως τα αποτελέσματα κατά τις δύο τελευταίες εβδομάδες, δείχνει ότι αφήνει πίσω προηγούμενα στραβοπατήματα και με αναπτερωμένο ηθικό, θα δώσει τη μάχη για αυτό που έμοιαζε μακρινό όνειρο κατά την ίδρυσή της.

Ο Νορβηγός προπονητής που τίθεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, προσδοκεί ότι οι ποδοσφαιριστές του θα μετουσιώσουν στον αγωνιστικό χώρο της εντολές του, βγαίνοντας για δεύτερη φορά νικητής, κόντρα στην ομάδα που γεύτηκε επιτυχίες κατά τα προηγούμενα χρόνια. Με βάση την επίσημη ενημέρωση, στη διάθεση του Μπεργκ, βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, κάτι που του έδωσε τη δυνατότητα να προετοιμάσει όπως ακριβώς ήθελε την ομάδα. Ασφαλώς, ο Νορβηγός δεν φημίζεται για τις πολλές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Κάτι που θα πράξει άλλη μία φορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ