aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Νίκη για να μην εκτροχιαστεί

Πάφος FC: Νίκη για να μην εκτροχιαστεί

Στην επιστροφή στις νίκες στοχεύει η Πάφος FC που φιλοξενεί σήμερα (19:00) την ΑΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης», προκειμένου να μην εκτροχιαστεί για τα καλά από τους στόχους της. Οι γαλάζιοι φιλοδοξούν να βγάλουν αντίδραση στα δύο διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, κόντρα σε Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα. Το εμπόδιο που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι υψηλό, αφού και η λεμεσιανή ομάδα θέλει το τρίποντο για τους δικούς της λόγους, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Χένινγκ Μπεργκ και οι παίκτες του θα επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Στην προσπάθεια τους αυτή θα στερηθούν των υπηρεσιών του τιμωρημένου Ζουνίνιο και του τραυματία Ζόρνταν Ικόκο, ο οποίος θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να επανέλθει. Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές απώλειες, μιας και αμφότεροι αποτελούν εκ των κορυφαίων γραναζιών της παφιακής ομάδας. Μάριος Δημητρίου (δεξιά) και Λεβάν Καραμπάντζε (αριστερά) φαντάζουν ως τα φαβορί για να τους αντικαταστήσουν, χωρίς να αποκλείεται οποιαδήποτε άλλη επιλογή από τον Μπεργκ.

Από εκεί και πέρα, συμφωνία της Πάφος FC με την Ουρακάν για τον Λούκας Μερόλα αποκάλυψε χθες αργεντίνικο Μέσο. Οι δύο ομάδες όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τα βρήκαν στο €1.400.000 για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πάρει την απόφαση του εντός των επόμενων ωρών. Η πρόταση της παφιακής ομάδας στον Μερόλα, τονίζεται, προνοεί αρχικά δανεισμό του στη Ρίγα, μέχρι τον Ιούνιο, όταν και θα υπογράψει στην παφιακή ομάδα τετραετές συμβόλαιο.

Πρόκειται για 27χρονο αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, ύψος 194 εκ. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Ουρακάν και εκεί αγωνίζεται μέχρι σήμερα, όντας μάλιστα αρχηγός και έχοντας καταγράψει 85 συμμετοχές. Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης ως δανεικός σε Ντεπορτίβο Εσπανιόλ (2016-17) και Γκιγιέρμο Μπράουν (2017-18). Από πλευράς Πάφος FC, για την ώρα, δεν επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ