aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Nίκες και βαθμοί που θα την ανεβάσουν πιο ψηλά

Πάφος FC: Nίκες και βαθμοί που θα την ανεβάσουν πιο ψηλά

ΤΟΥ  ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Πάφος FC ελπίζουν πως οι επόμενες αγωνιστικές θα φέρουν νίκες και βαθμούς που θα τους ανεβάσουν και άλλο. Με τις τελευταίες βαθμολογικές απώλειες, κάπου η ομάδα της Πάφου έχει κολλήσει και το ζητούμενο είναι να κάνει ένα restart. Οι δυνατότητες υπάρχουν και νιώθουν πως είναι ικανοί αύριο μέσα στη Λεμεσό να κερδίσουν την ΑΕΛ και να κάνουν ένα σημαντικό άλμα.

Ο Ζέλικο Κόπιτς θα αποφασίσει μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση, με ποιους θα ξεκινήσει. Οι απουσίες (Βαλεριάνος, Νέμετς, Αραγιούρι, Πανός, Τόρες) που θα έχει είναι σημαντικές, όμως είναι η ευκαιρία γα κάποιους άλλους να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους. Θα επιστρέψει ο Φιλιώτης, ενώ κάποιοι άλλοι παίκτες που δεν ήσαν βασικοί στα προηγούμενα ματς θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Καμπράλ με τον Λουλίνια θα είναι στις επιλογές του προπονητή τους, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από τη δραστηριότητα των Πάντσεον, Βα, Γουίλλιαμς και Μπεσάρα.

Οι τέσσερις τελευταίοι αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο στη μεσαία γραμμή και μαζί με τον Ράσιτς θα επωμισθούν όλη τη δράση για να φτάσει η ομάδα τους στο γκολ, που θα της επιτρέψει να έχει απαιτήσεις για νίκη μέσα στο Τσίρειο. Η παφιακή ομάδα αγνοεί τη νίκη, μετά τις δύο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό και όλοι αναγνωρίζουν ότι από κάπου πρέπει να γίνει μια νέα αρχή. Γι’ αυτό και οι προκλήσεις είναι ιδιαίτερες ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ