aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠάφος FC-Νέα Σαλαμίνα: Μονομάχοι σε αντίθετο ρεύμα

Πάφος FC-Νέα Σαλαμίνα: Μονομάχοι σε αντίθετο ρεύμα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ανάποδο δρομολόγιο για τις ομάδες που θα κονταροχτυπηθούν σήμερα στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η Πάφος είναι αήττητη για πέντε σερί αγωνιστικές, προέρχεται από σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΛ (1-0) και φιγουράρει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι 11 βαθμοί που έχει μαζέψει μόνο άσχημοι δεν είναι. Αντιθέτως, η Νέα Σαλαμίνα έχει δεχτεί χαστούκια και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη με εφτά βαθμούς.

Μετά το 0-0 με τον Εθνικό στην έδρα της, πάρθηκε η απόφαση για τερματισμό της συνεργασίας με τον Λιάσο Λουκά και η αντικατάστασή του με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Εντούτοις, η πορεία των ομάδων δεν σημαίνει πως αποτυπώνει τη διαφορά δυναμικότητας. Μάλιστα, όπως κάθε φορά που υπάρχει διαδοχή τεχνικής ηγεσίας σε οποιαδήποτε ομάδα, η αντίδρασή της είναι απρόβλεπτη.

Οι Παφίτες πάντως θα προσπαθήσουν να επεκτείνουν την αήττητη πορεία τους στα έξι σερί ματς και να παραμείνουν στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Από εκεί και πέρα, μοναδικός απών θα είναι ο τιμωρημένος Λούκας Ντομίνγκες. Από την άλλη, οι Αμμοχωστιανοί θα επιδιώξουν να φτάσουν στη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και να αρχίσουν ιδανικά με τον Πουρσαϊτίδη στον πάγκο. Κάτι που θα τους δώσει ηρεμία και την αισιοδοξία ότι μπορούν να ελπίζουν σε ακόμη καλύτερες ημέρες. Εκτός πλάνου είναι ο «κιτρινισμένος» Γκαστόν Σανγκόι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ