aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Να βάλει τέλος στη «φαγούρα» 5 χρόνων

Πάφος FC: Να βάλει τέλος στη «φαγούρα» 5 χρόνων

Στη Λεμεσό με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα πάει αύριο η Πάφος FC, όπου θα φιλοξενηθεί στο Τσίρειο από την ΑΕΛ για τη 10η αγωνιστική. Η παφιακή ομάδα φιλοδοξεί να πετύχει την πέμπτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά στη σεζόν, προκειμένου να διατηρηθεί μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Για να τα καταφέρουν οι γαλάζιοι, θα χρειαστεί να βάλουν τέλος σε «φαγούρα» πέντε χρόνων.

Συγκεκριμένα, στις 15 Οκτωβρίου του 2017 ήταν που επικράτησαν για πρώτη και τελευταία φορά της ΑΕΛ στο Τσίρειο. Έκτοτε ακολούθησαν τέσσερις διαδοχικές εκτός έδρας ήττες για την Πάφος FC από τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, χωρίς μάλιστα να πετύχει γκολ, με πιο πρόσφατη τη συντριβή της περασμένης σεζόν (0-4).

Η προετοιμασία της παφιακής ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Χένινγκ Μπεργκ να μην υπολογίζει στους τραυματίες Ζάιρο, Ντράγκομιρ και τον τιμωρημένο Κβίντα, τη θέση του οποίου εκτός απρόοπτου θα καλύψει ο Παλάσιος. Όσον αφορά στην τριάδα στον χώρο του κέντρου, ο Κανέ αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, με τους Χότσκο, Ναμ και Βαλακαρί να διεκδικούν τις άλλες δύο.

Εφόσον ο Αμπντουραχίμι είναι απόλυτα έτοιμος θα πάρει φανέλα βασικού, αλλιώς ο Αλ Γκαντιουί θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης. Αντός, Ικόκο, Μπάιριτς, Ζουνίνιο, Σεμέδο και Τάνκοβιτς κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρηθούν στην ενδεκάδα.

Η Πάφος FC ανακοίνωσε χθες τη σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Ματθαίο Κωνσταντίνου. Πρόκειται για 19χρονο κεντρικό αμυντικό, εκ των αρχηγών της Κ19 της ομάδας, ο οποίος συμμετείχε στην επίσημη προετοιμασία της Α’ ομάδας το περασμένο καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ