aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Να η ευκαιρία

Πάφος FC: Να η ευκαιρία

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ήττα του ΑΠΟΕΛ από τον Ερμή, άνοιξε την όρεξη στην Πάφος FC. Η παφιακή ομάδα, που είναι στο -4 από τον ΑΠΟΕΛ, θα ψάξει σήμερα το «διπλό» επί του Εθνικού Άχνας (17:00, Cytavision1), ώστε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή του Β’ ομίλου στον ένα βαθμό. Με αυτό τον τρόπο, θα έχει τη δυνατότητα στη συνέχεια αφού έχει και αγώνα λιγότερο να βρεθεί στην κορυφή. Άλλωστε, όπως τονίστηκε από τον Στιβ Κωνσταντινίδη, ο στόχος της Πάφος FC είναι να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου με το τέλος της σεζόν.

Η αποστολή της Πάφου φαντάζει δύσκολη απέναντι στον Εθνικό στην έδρα του, που προέρχεται από νικηφόρο σερί πέντε αγώνων. Πρόκληση για τους παίκτες του Αγγλοκύπριου τεχνικού και το γεγονός ότι, στα προηγούμενα δύο ματς με τον Εθνικό δεν πανηγύρισαν. Έμειναν στην ισοπαλία στο «Στέλιος Κυριακίδης» και ηττήθηκαν  στο Δασάκι.

Ο κ. Κωνσταντινίδης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πλειάδα επιλογών και θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, αναμένοντας ότι οι παίκτες του θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και θα οδηγήσουν την Πάφος FC στη 12η νίκη της στη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ