aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Να φτιάξει την εκτός έδρας εικόνα της

Πάφος FC: Να φτιάξει την εκτός έδρας εικόνα της

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η «πεντάρα» της προηγουμένης αγωνιστικής με αντίπαλο έναν εκ των ανταγωνιστών στη μάχη της πρώτης εξάδας δεν αποπροσανατολίζει κανέναν στην Πάφος FC. Γνωρίζουν ότι το παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο την ανεβασμένη Νέα Σαλαμίνα είναι… υψηλού κινδύνου.

Πέραν των τελευταίων εξαιρετικών εμφανίσεων των ερυθρολεύκων, η Πάφος FC έχει να αντιμετωπίσει και τη δική της εκτός έδρας δυστοκία. Η φτωχή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του Μιχαϊλένκο δεν αφήνει περιθώρια για χαλάρωση. Οι πέντε ήττες, τρεις ισοπαλίες και η μόλις μια νίκη της ομάδας ως φιλοξενούμενης κάνουν ξεκάθαρο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μακριά από το «Στέλιος Κυριακίδης».

Παράλληλα, οι δύο πολύ σημαντικές απουσίες των Γιώργου Βαλεριάνου και Καμίλο Σάιθ δυσχεραίνουν το έργο του Ουκρανού τεχνικού ακόμα περισσότερο. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν καταγράψει 10 και 16 συμμετοχές αντίστοιχα, όλες ως βασικοί, με εξαίρεση το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ερμή, στο οποίο ο Κολομβιανός αμυντικός πέρασε ως αλλαγή στο 85’.

Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα έξι αγωνιστικών της Πάφος FC σταμάτησε απέναντι στον Ολυμπιακό με εντυπωσιακό τρόπο. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι η εμφάνιση της Πέμπτης να έχει συνέχεια και να μην είναι απλά ένα «πυροτέχνημα», ιδιαίτερα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα που με τα τελευταία της αποτελέσματα έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να βάζει… στο μάτι την έκτη θέση την οποία βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή οι Παφίτες…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ