aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Να διώξει την κακοδαιμονία

Πάφος FC: Να διώξει την κακοδαιμονία

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Πάφος FC ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Η παφιακή ομάδα θα πάει στη Λεμεσό με στόχο την πρώτη της νίκη μακριά από το «Στέλιος Κυριακίδης» και τη δεύτερη της συνολικά στο πρωτάθλημα.

Ο Ντάρκο Μίλανιτς και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να διώξουν την… κακοδαιμονία της ομάδας τους στο Τσίρειο κόντρα στους κυανόλευκους. Εκεί όπου σε έξι συνολικά συναντήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, έχουν «γευτεί» την πικρία της ήττας ισάριθμες φορές. Συνολικά έξι ήττες μετρούν οι Παφίτες ως φιλοξενούμενοι του Απόλλωνα, με την πρώτη να χρονολογείται το 2016, ενώ η πιο πρόσφατη ήταν αυτή της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Γνωρίζουν στην Πάφος FC τη δυσκολία του αγώνα κόντρα σε έναν «πληγωμένο» αντίπαλο, υπάρχει ωστόσο η αισιοδοξία ότι μπορούν να φύγουν με βαθμολογικό όφελος από τη Λεμεσό. Ξέρουν όμως ότι για να καταφέρουν κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να είναι πιο προσεκτικοί στην άμυνα και πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Ο Σλοβένος τεχνικός καταστρώνει το πλάνο του χωρίς τους γνωστούς απόντες Χότσκο, Λέιτε και Αΐλτον. Αντιθέτως, μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του πολύτιμου μέσου Πάνιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ