Πάφος FC: Mπάτζετ 5.000.000 ευρώ!

Στην Παφιακή προσανατολίζονται σε μετεγγραφική ενίσχυση σε όλες τις θέσεις και πολύ πιθανόν οι προσθήκες να φτάσουν τις οκτώ...

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους στην Πάφος FC σε ότι αφορά τις μετεγγραφικές διεργασίες, όμως δεν ανησυχούν για την καθυστέρηση που προκύπτει. Το σκηνικό δεν θυμίζει την περσινή κατάσταση όταν η ομάδα «κτιζόταν» από την αρχή και γινόταν επιλογή ποδοσφαιριστών μέσω της διαδικασίας των δοκιμαστικών.

Ο Ζέλικο Κόπιτς έχει, πλέον, μια καλή βάση με ποδοσφαιριστές αξίας. Ράσιτς, Νέμετς, Ζίβουλιτς, Κουλς, Σιρόκ, Φόλμπρεχτ, Λουλίνια, Ζαχαρίου και Πέτρου θα είναι στις επάλξεις και την νέα αγωνιστική περίοδο και θα αποτελέσουν τον «κορμό» για ένα πιο ισχυρό οικοδόμημα. Στη διάθεση του Κροάτη τεχνικού θα είναι και ο Μπεριγκόντ, ο οποίος θα επιστρέψει και εφόσον η απόδοσή του είναι ανάλογη των εμφανίσεων του προτού τραυματιστεί θα αποτελέσει σημαντικό «όπλο» για την επίθεση.

Το πιο σημαντικό για την Πάφος FC οι εμπειρίες που αποκόμισαν την περσινή αγωνιστική περίοδο και πως η ομάδα στελεχώθηκε με επαγγελματίες σε καίρια πόστα, γεγονός που δίνει περισσότερη ώθηση. Ο Σεργκέι Λομάκιν αναμένεται σύντομα στην Κύπρο για να… κινήσει τα νήματα, έτσι ώστε να «τρέξουν» οι περισσότερες μετεγγραφές, πριν η ομάδα αρχίσει το στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην Παφιακή προσανατολίζονται σε μετεγγραφική ενίσχυση σε όλες τις θέσεις και πολύ πιθανόν οι προσθήκες να φτάσουν τις οκτώ. Η παρουσία της Πάφου FC στο περσινό πρωτάθλημα ήταν πολύ καλή, όμως ο πήχης αναμένεται πως θα ανέβει και οι απαιτήσεις θα είναι περισσότερες. Οι Ρώσοι επενδυτές διέθεσαν αρκετό χρήμα και το ύψος του προϋπολογισμού για τη νέα σεζόν αναμένεται πως θα πλησιάσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ