aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

Πάφος FC: Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Την τέταρτη σερί νίκη και όγδοη στα τελευταία εννέα ματς πέτυχε προχθές η Πάφος FC με αντίπαλο την Ένωση στο «Στέλιος Κυριακίδης» (2-0). Η παφιακή ομάδα μπήκε με το πόδι πατημένο στο… γκάζι και με δύο γρήγορα γκολ (4’, 13’) του Μπεριγκό έθεσε τις βάσεις για τη νίκη. Στη συνέχεια ουσιαστικά χωρίς να απειληθεί, αν και οι βυσσινί ήταν αυτοί που «καίγονταν» για τη νίκη, κράτησε το υπέρ της σκορ με σχετική ευκολία.

Με την εξαιρετική πορεία στη β’ φάση του πρωταθλήματος , εξασφάλισε οριστικά την κορυφή του β’ γκρουπ, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος, αφού υπερτερεί του ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση ισοβαθμίας. Μετά την αποτυχία της να βρεθεί στην πρώτη εξάδα, η παφιακή ομάδα είχε θέσει ως στόχο να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς ήταν εφικτό και να κατακτήσει την πρώτη θέση του γκρουπ. Οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν έτσι να στείλουν το μήνυμα σε «εχθρούς» και φίλους ενόψει της νέας σεζόν πως ο πήχης έχει μπει ψηλά. Κάτι που κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο, αφού οι 60 βαθμοί συγκομιδής, με δύο ακόμα ματς να απομένουν, αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ