aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Μήνυμα ενόψει της πρώτης «εξόδου»

Πάφος FC: Μήνυμα ενόψει της πρώτης «εξόδου»

«Καλημέρα! Νέα εβδομάδα και όλοι μαζί ανταποκρινόμαστε σε κάθε πρόκληση», έγραφε χθεσινή ανάρτηση της Πάφος FC στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτόν τον τρόπο, η διοίκηση της παφιακής ομάδας, περνά το μήνυμα ότι η μοναδική σκέψη βρίσκεται στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Μετά την εντός έδρας ευρεία νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (4-0), ο Ντάρκο Μίλανιτς και οι ποδοσφαιριστές του, προετοιμάζονται για την πρώτη «έξοδο» από την έδρα τους στο τρέχον πρωτάθλημα, αισιοδοξώντας ότι θα προχωρήσουν αλάνθαστοι την πορεία τους. Ασφαλώς, το παιχνίδι της Δευτέρας στο Τσίρειο Στάδιο, μόνο εύκολο δεν είναι.

Ο Σλοβένος, περιμένει την επιστροφή όλων των διεθνών παικτών ώστε να διαπιστώσει την κατάστασή τους και αναλόγως θα αρχίσει να καταλήγει στο πλάνο που θα επενδύσει για το τρίποντο. O εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας είπε προσφάτως πως οι Βα και Τόρες δεν εγγράφηκαν στον κατάλογο, ωστόσο παραμένουν παίκτες της Πάφος FC αφού διατηρούν συμβόλαιο.

Εκτός καταλόγου σύμφωνα με τον Παλιούρα έμεινε και ο (εγχειρισμένος) Μέρφι που θα επανεγγραφεί τον Ιανουάριο. Ο Χότσκο που τραυματίστηκε στον αγώνα της πρεμιέρας θα μείνει εκτός για άλλες δύο τουλάχιστον εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ