aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Μηδέν παθητικό, τι δύσκολο πράγμα…

Πάφος FC: Μηδέν παθητικό, τι δύσκολο πράγμα…

Ούτε κόντρα στον Ολυμπιακό μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν παθητικό η Πάφος FC. Με εξαίρεση τον αγώνα της πρεμιέρας και τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ (4-0), η παφιακή ομάδα μετρά πέντε σερί ματς στα οποία δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ.

Για 89 λεπτά άντεξε η Πάφος FC κόντρα στους μαυροπράσινους, ωστόσο μια αδράνεια στην άμυνα τής στοίχισε ξανά. Οι αμυντικοί της ομάδας δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν σωστά και ο νεαρός Ευτυχίδης τους «τιμώρησε».

Συγκεκριμένα, η Πάφος FC δέχθηκε τέσσερα γκολ από την ΑΕΛ και από ένα σε κάθε ένα από τα παιχνίδια που ακολούθησαν, δηλαδή από τις ΑΕΚ, Ομόνοια, Δόξα και Ολυμπιακό.

Η προσοχή, πλέον, στην ομάδα στρέφεται στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Γνωρίζει ο Ντάρκο Μίλανιτς ότι το έργο της ομάδας του να κρατήσει ανέπαφη την εστία της θα είναι δύσκολο, ωστόσο θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να το πετυχαίνουν.

Επιστρέφει ο Πάνιτς ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης, ενώ εκτός πλάνου του Σλοβένου τεχνικού βρίσκονται ξανά οι Χότσκο, Λέιτε και Αΐλτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ