aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Μια του ύψους, δυο του βάθους

Πάφος FC: Μια του ύψους, δυο του βάθους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αν ήταν άλλη περίοδος για την Πάφος FC θα λέγαμε πως οι οκτώ βαθμοί είναι καλοί, ικανοποιητική σχετικά συγκομιδή. Τώρα, όμως, με τις φιλοδοξίες που υπάρχουν οι δύο νίκες σε επτά ματς είναι ίσως λίγες, γι’ αυτό μετά το 1-1 με τον Εθνικό η προσοχή μεταφέρεται στον επόμενο αγώνα που είναι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Οι δυνατότητες υπάρχουν, όμως θα πρέπει να μεταφερθούν και στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Σε όλα τα παιχνίδια, τα αρνητικά ήταν περισσότερα από τα θετικά και έγκαιρα θα πρέπει να ληφθούν μέτρα. Ο Ζέλικο Κόπιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του με τον Εθνικό, ούτε και στο προηγούμενο με τον Ολυμπιακό, ενώ τα παράπονά  του εστιάζονται προς συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, που δεν ανταποκρίθηκαν μέχρι τώρα σε ικανοποιητικό βαθμό.

Το περασμένο Σάββατο πήγαν καλά οι Ράσιτς, Νέμετς και Μπεσάρα, όμως κάποιοι άλλοι δεν απέδωσαν όσα ανέμενε ο προπονητής τους και οι φίλοι της ομάδας. Η νέα βαθμολογική απώλεια έχει φέρει γκρίνια, όμως επικρατεί αισιοδοξία πως πολλά μπορούν να αλλάξουν. Ο δρόμος είναι μακρύς και επιβάλλεται ανασύνταξη δυνάμεων για να κερδίσουν βαθμούς που θα τους πλασάρουν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ενόψει του αγώνα στη Λεμεσό, πιθανολογείται επιστροφή του Αραγιούρι, ενώ ο Βαλεριάνος θα είναι εκτός μετά την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο άτυχος Μπεριγκό, προπονείται σε πιο έντονους ρυθμούς, όμως δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος με το ματς με την ΑΕΛ. Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή του για τον μεθεπόμενο αγώνα, που είναι με το Παραλίμνι στο «Στέλιος Κυριακίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ