aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Μια ανάσα από το «μπαμ» με Σακό!

Πάφος FC: Μια ανάσα από το «μπαμ» με Σακό!

Η προσπάθεια ενίσχυσης της Πάφος FC συνεχίζεται και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία με τον 32χρονο ακραίο επιθετικό από το Μάλι, Μπακαρί Σακό. Έχει εμπειρίες από την αγωνιστική δράση στην Αγγλία και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει την παφιακή ομάδα να έχει μια πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Η απόκτηση του θα γίνει με τη μορφή του ανέργου.

Μετά και την απόκτηση του Κέβιν Λαφράνς, είναι διάχυτη η αισιοδοξία, πως ο Ζέλικο Κόπιτς θα έχει πολλές επιλογές στη διάθεση του. Ειδικά στην άμυνα, χρειαζόταν μία πολύ καλή κίνηση και με τον Γάλλο, οι γαλάζιοι πιστεύουν πως θα βελτιωθεί και θα θωρακιστεί η αμυντική τους γραμμή. Ο τελευταίος θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα την Παρασκευή, καθώς αυτές τις μέρες βρίσκεται στο εξωτερικό με την αποστολή της Εθνικής Αϊτής.

Ο Ζέλικο Κόπιτς δεν θα έχει στη διάθεση του για αρκετό διάστημα τους Μπεριγκόν και Ιμπραΐμ, γι’ αυτό και ψάχνει για τους αντικαταστάτες του. Εννοείται ότι το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, το μεθεπόμενο Σάββατο, έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Ωστόσο, στην ομάδα της Πάφου έχουν κάνει αρκετές κινήσεις για να είναι ανταγωνιστικοί με όλους τους αντιπάλους τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ