aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Μέγα πάθος για το «διπλό»

Πάφος FC: Μέγα πάθος για το «διπλό»

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα φιλοδοξεί η Πάφος FC κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί το έργο της παφιακής ομάδας στο στάδιο της πρωτεύουσας να είναι δύσκολο, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της, κάτι που έχει πράξει στις δύο από τις τρεις τελευταίες επισκέψεις της, ως φιλοξενούμενη των γαλαζοκιτρίνων.

Είναι το μοναδικό ζητούμενο, άλλωστε, για την ομάδα της Πάφου το τρίποντο προκειμένου να συνεχίσει να ελπίζει για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε ενδεχόμενο «διπλού», θα μπει σφήνα στις ομάδες της πρώτης πεντάδας, από τις οποίες θα μειώσει σε απόσταση αναπνοής.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά δεδομένα δεν υπολογίζεται ο Κβίντα, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Βαλακάρι, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση, με τις πιθανότητες πάντως να είναι οριακά εναντίον του. Κανονικά στη διάθεση του Ντάρκο Μίλανιτς τέθηκαν οι Ρούντκο και Χέσταντ, που επίσης ταλαιπωρήθηκαν με ίωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ