aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Με το… πόδι στο γκάζι

Πάφος FC: Με το… πόδι στο γκάζι

Με στόχο να πανηγυρίσει την τρίτη διαδοχική νίκη, κάτι που παρεμπιπτόντως δεν πέτυχε στο τρέχον έτος, κατέρχεται στον αγωνιστικό χώρο του «Στέλιος Κυριακίδης». Η Πάφος FC, θέλει να κλείσει με ιδανικό τρόπο την α΄φάση του πρωταθλήματος στον αποψινό αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και να τεθεί στην αφετηρία των πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Κόντρα στην ομάδα που θα κληθεί να μετρήσει δυνάμεις στη φάση των «8» του κυπέλλου, θα επιδιώξει να κάνει δυναμικό ξεκίνημα για να φέρει το ματς στα δικά της μέτρα.

Οι ερυθρόλευκοι, απέδειξαν ότι δεν αστειεύονται και είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά. Στην Πάφος FC, δηλώνουν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για να πανηγυρίσουν άλλο ένα τρίποντο, διατηρώντας επαφή με τις ομάδες που οδηγούν την κούρσα. Θα χρειαστεί η μέγιστη προσπάθεια και κυρίως το καθαρό μυαλό ώστε να μετουσιωθούν οι ευκαιρίες σε γκολ. Κάτι που είχαν οι γαλάζιοι στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, πετυχαίνοντας επτά τέρματα (4-3 τον Εθνικό, 3-0 τον Οθέλλο).

Ο Καρσέδο επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας, αφού εξέτισε την ποινή του κόντρα στον Οθέλλο. Ο Ισπανός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Τάνκοβιτς, ενώ στη χθεσινή προπόνηση θα ξεκαθάριζε η ετοιμότητα των Μπρούνο, Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ