aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Με τη δύναμη της έδρας

Πάφος FC: Με τη δύναμη της έδρας

Για να εδραιωθεί η Πάφος FC στην εξάδα με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, θα πρέπει να κερδίσει σήμερα την ΑΕΛ (19:00) και γενικότερα να αξιοποιήσει την έδρα της μέχρι τέλους. Η παφιακή ομάδα που είναι αήττητη στα τελευταία τρία ματς, θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια επανερχόμενη στις επιτυχίες αφού τα δύο πρόσφατα αποτελέσματα ήταν ισόπαλα.

Έχει υψηλό εμπόδιο απέναντι στην «πληγωμένη» ΑΕΛ, που πάει στην Πάφο με νέο προπονητή και έχει λόγους να θέλει τη νίκη. Η ομάδα του Μίλανιτς, που και τις τρεις νίκες της τις πέτυχε στην έδρα της εκεί που διατηρεί και το αήττητο, θα θελήσει να δώσει και συνέχεια με νίκη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που στο ματς του Α’ γύρου την πλήγωσε με «τεσσάρα».

Διαθέσιμος είναι και ο Ζάιρο, που θα απουσιάσει από τον επόμενο αγώνα λόγω καρτών. Ο Σλοβένος τεχνικός έχει επιλογές και είναι σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ