aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Με τη δύναμη της έδρα

Πάφος FC: Με τη δύναμη της έδρα

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Την τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια θα αναζητήσει σήμερα η Πάφος FC με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» (16:00, Cablenet1). Η παφιακή ομάδα είδε το νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών στο σπίτι της (Παραλίμνι, Ερμής, Καρμιώτισσα), να «σπάει» με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ (1-1).

Σήμερα, ο Στιβ Κωνσταντινίδης θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να συνέρχονται από τη σφαλιάρα της τελευταίας αγωνιστικής από τη Δόξα (ήττα με 1-0) και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε, το «όπλο» της Πάφος FC στο φετινό πρωτάθλημα είναι το «Στέλιος Κυριακίδης» και θέλει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρον, στο κυνήγι της πρώτης θέσης του Β’ Ομίλου.

Δεν υπολογίζονται και πάλι οι Τζέισον Πάντσεον και Ράσιαν Μέρφι. Στα θετικά, η επιστροφή του Γιώργου Βαλεριάνου στην αγωνιστική δράση. Κάτι περισσότερο από δύο μήνες απουσίαζε ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός και σήμερα εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ