aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Με οδηγό την περσινή σεζόν

Πάφος FC: Με οδηγό την περσινή σεζόν

Με οδηγό την περσινή αγωνιστική περίοδο, η Πάφος FC ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον ΑΠΟΕΛ την Παρασκευή (19:00), για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η παφιακή ομάδα σε δύο αναμετρήσεις πέρσι στο «Στέλιος Κυριακίδης» πανηγύρισε ισάριθμες νίκες και μάλιστα με ευρύ σκορ (4-0, 3-1). Και κατά την τρέχουσα σεζόν, οι γαλάζιοι στηρίζουν πολλά στον παράγοντα έδρα, στην οποία αναπτύσσουν επιπλέον δυναμική, κάτι που «ομολογούν» και οι αριθμοί.

Το νικηφόρο εντός έδρας απόλυτο της Πάφος FC διακόπηκε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό και άπαντες στην ομάδα φιλοδοξούν στην άμεση επιστροφή στις νίκες, κόντρα στη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τον ΑΠΟΕΛ, που μείωσε τη διαφορά στο -1. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η παφιακή ομάδα θα ανοίξει ξανά την ψαλίδα από τη δεύτερη θέση πέραν τους ενός βαθμού. Την ίδια ώρα, ενδεχόμενη νίκη θα τονώσει ξανά την ψυχολογία των Παφιτών, μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον ουραγό Ολυμπιακό, που ήταν εκτός προγράμματος και τη δεύτερη σερί απώλεια βαθμών για πρώτη φορά στη σεζόν.

Εν τω μεταξύ, στην κυκλοφορία τέθηκαν από χθες τα εισιτήρια του ντέρμπι κορυφής απέναντι στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας, Οι άνθρωποι της Πάφος FC εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι η προσέλευση του κόσμου θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. «Την Παρασκευή θα δείτε ένα “Στέλιος Κυριακίδης” που δεν έχετε ξαναδεί» ήταν η σχετική τοποθέτηση του γενικού διευθυντή του συλλόγου, Χάρη Θεοχάρους.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ