aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Με Κωνσταντινίδη ψάχνοντας για ξένο προπονητή

Πάφος FC: Με Κωνσταντινίδη ψάχνοντας για ξένο προπονητή

Παρελθόν από τον πάγκο της Πάφος FC αποτελεί ο Ντάρκο Μίλανιτς. Η ήττα (0-1) από την Ανόρθωση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έφερε την ανακοίνωση της παφιακής ομάδας: «Ο Ντάρκο Μίλανιτς απαλλάσσεται από τα καθήκοντά του ως επικεφαλής προπονητής της Πάφος FC, με άμεση ισχύ. Αν και ο Ντάρκο έχει επιτελέσει εξαιρετική δουλειά, η ομάδα μας πιστεύει ότι είναι καιρός να επιδιώξει άλλες ευκαιρίες. Οι στόχοι μας είναι υψηλότεροι από το να είμαστε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή, η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ για να πετύχει αυτούς τους στόχους και να ολοκληρώσει τη σεζόν σε μία θέση που θα της αξίζει».

Ο Σλοβένος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Πάφος FC το περασμένο καλοκαίρι. Πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο στον πάγκο της, επικρατώντας με 4-0 του ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ακολούθησαν αρκετά σκαμπανεβάσματα, με την παφιακή ομάδα να έχει απολογισμό 14 ισοπαλίες, 11 νίκες και 8 ήττες σε 33 ματς (πρωταθλήματος και κυπέλλου), υπό τις οδηγίες του Μίλανιτς, ο οποίος ήταν αυτός που την οδήγησε στην είσοδό της στο Α’ γκρουπ του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πλέον, αυτό που απασχολεί είναι η επόμενη ημέρα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στον πάγκο στα δύο ματς που απομένουν, απέναντι σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, εκτός απρόοπτου θα καθίσει ο προπονητής τερματοφυλάκων, Νίκος Κωνσταντινίδης. Πρόθεση των ιθυνόντων της ομάδας είναι η σύναψη συνεργασίας και πάλι με ξένο τεχνικό, ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, η Πάφος FC εξέφρασε ενδιαφέρον για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό της Δόξας, Ανδρέα Καραμανώλη και ενδέχεται σύντομα να υποβάλει πρόταση για απόκτησή του στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ