aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Με απόλυτη συγκέντρωση

Πάφος FC: Με απόλυτη συγκέντρωση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ακόμη μια προπόνηση έχει στη διάθεσή του ο Ζέλικο Κόπιτς, για να αποφασίσει  με ποιους θα παρατάξει αύριο την ομάδα του στο δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η ομάδα της Πάφου, μετά την εντός έδρας ήττα που δέχθηκε από την Αλκή, πήρε ένα βαθμό στο ισόπαλο 0-0 με τη Δόξα στη Λευκωσία, δείχνοντας σημεία βελτίωσης, σε όλους τους τομείς. Η προσπάθεια θα είναι δύσκολη αύριο και όσο και αν δεν έχει σοβαρό κίνητρο η αντίπαλος της παφιακής ομάδας, οι ποδοσφαιριστές του Κόπιτς καλούνται να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Θα επανέλθει στο βασικό σχήμα ο Κουλς, ενώ θα απουσιάσει πάλι ο Μολ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πέτρου, ενώ στις άλλες θέσεις, θα διατηρηθούν πιθανότατα οι ίδιοι που αγωνίστηκαν κόντρα στη Δόξα.  Ο τεχνικός της Πάφος FC, στηρίζει πολλά στους επιθετικούς του Ράκελς, Ράσιτς, Νέμετς και Ανγκούλο. Και οι τέσσερις θα είναι κανονικά στην διάθεση του Κροάτη προπονητή, ενώ ένα στοιχείο που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο, είναι η διατήρηση του μηδέν παθητικού. Μπροστά από τον Πέτρου θα είναι οι Σιρόκ, Μπάγκαρντ, Καρώ και Σαντάνα. Αν καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν παθητικό, θα έχει σοβαρές πιθανότητες να φτάσει στο τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ