Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Μαύρο περιβραχιόνιο... προς τιμήν του Λουτσέσκου

Πάφος FC: Μαύρο περιβραχιόνιο… προς τιμήν του Λουτσέσκου

Mε μαύρο περιβραχιόνιο αγωνίστηκε ο αρχηγός της Πάφος FC, Βλαντ Ντράγκομιρ, στον χθεσινό (08/04) αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ. Όπως ενημέρωσε η παφιακή ομάδα αυτό συνέβη προς τιμήν του Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τον προπονητή ο οποίος χάρισε στον Ντράγκομιρ την παρθενική του εμφάνιση με το ομοσπονδιακό του συγκρότημα, αλλά και τον άνθρωπο ο οποίος μέχρι πρόσφατα αποτελούσε τον προπονητή του σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Η ενημέρωση της Πάφος FC:

«Στη χθεσινή νίκη, ο Vlad Dragomir ηγήθηκε της ομάδας φορώντας μαύρο περιβραχιόνιο προς τιμήν του Mircea Lucescu — μιας εμβληματικής μορφής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ