aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ματς πολλών και σημαντικών προκλήσεων

Πάφος FC: Ματς πολλών και σημαντικών προκλήσεων

Με κεκτημένη ταχύτητα από την πελώρια νίκη και πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, εκστρατεύει η Πάφος FC στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Μετά τις δύο ήττες στην α΄φάση του πρωταθλήματος με το ίδιο σκορ (1-0), η ομάδα του Καρσέδο θέλει να «απαντήσει», πανηγυρίζοντας το τρίποντο επί των γαλαζοκιτρίνων μετά από έξι συναπτές προσπάθειες (εντός και εκτός έδρας).

Εάν δραπετεύσει με το ζητούμενο από το στάδιο της πρωτεύουσας, αυτομάτως θα εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στην «Αρένα», όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Άρη. Ομάδες που βρίσκονται τρίτη και δεύτερη θέση, αντιστοίχως.

Πέραν από τον Δημητρίου, εκτός επιλογών του Ισπανού προπονητή είναι ο Ζάιρο. Εννοείται πως η απουσία του Βραζιλιάνου, βάζει σε σκέψεις το προπονητικό τιμ αφού πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας με 13 τέρματα.

«Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, αρκεί βέβαια να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ο ξεκάθαρος μας στόχος είναι η νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ