aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Κόσμος πάει κι έρχεται…

Πάφος FC: Κόσμος πάει κι έρχεται…

Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν στην Πάφος FC όσον αφορά στο κεφάλαιο της μετεγγραφικής ενίσχυσης, αλλά και αυτό των αποχωρήσεων. Ο Κρoάτης τερματοφύλακας Ίβιτσα Ίβουσιτς ήλθε στην Κύπρο και έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με την παφιακή ομάδα που ολοκλήρωσε μία σπουδαία μετεγγραφή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το θέμα αναμένεται να κλείσει άμεσα με την υπογραφή πολυετούς συμβολαίου.

Όπως μεταδίδουν στην Κροατία, η παφιακή ομάδα θα δαπανήσει δύο εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον έμπειρο κίπερ. Ο Ίβουσιτς τα τελευταία 4,5 χρόνια αγωνιζόταν στην Όσιγιεκ, έχοντας καταγράψει συνολικά 129 συμμετοχές (19 φέτος). Είναι διεθνής με την Εθνική Κροατίας και μάλιστα πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Την αντίθετη διαδρομή θα κάνει ο Γουίλι Σεμέδο, για τον οποίο έφτασε άκρως δελεαστική πρόταση από την Αλ Φαϊσαλί της Σαουδικής Αραβίας και την οποία έκανε αποδεκτή η Πάφος FC και θα βάλει στο ταμείο της ένα αρκετά μεγάλο ποσό. «Ο επιθετικός Γουίλι Σεμέδο αποχωρεί από την Πάφος FC μετά την υπογραφή μετεγγραφικής συμφωνίας με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Το ποσό της μετεγγραφής είναι ιστορικά το υψηλότερο για την Πάφος FC. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γουίλι για την προσφορά του στην ομάδα μας. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για εμάς, ωστόσο έχοντας κατά νου ότι το συμβόλαιο του Γουίλι έληγε σε 4 μήνες, το Διοικητικό Συμβούλιο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα ήταν η πιο ωφέλιμη λύση και για τις δύο πλευρές», αναφέρει μεταξύ άλλων ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ