aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Κλειστοί οι πρώτοι δύο για τον Ιανουάριο

Πάφος FC: Κλειστοί οι πρώτοι δύο για τον Ιανουάριο

Δύο ποδοσφαιριστές που έφτασαν μιαν ανάσα από το να ενταχθούν στο ρόστερ της Πάφος FC, κατά την μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όμως στο παρά πέντε η μετεγγραφή τους δεν ολοκληρώθηκε για διαφορετικούς λόγους, είναι πιθανό να φορέσουν τα γαλάζια τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ο λόγος για τους Μαρσίνιο και Χέφτε Μπετανκόρ, οι οποίοι είναι «κλειστοί» ενόψει της ερχόμενης μετεγγραφικής περιόδου και τον τελευταίο λόγο για την ολοκλήρωση των μετεγγραφών τους έχει η Πάφος FC, νοούμενου ότι δεν έχουν διαφοροποιηθεί οι «ανάγκες» της.

Όσον αφορά στον Βραζιλιάνο μπακ, οι δικαστικές περιπέτειες που είχε στην πατρίδα του δεν του επέτρεψαν να έρθει στην Κύπρο, ενώ όσον αφορά στον Ισπανό επιθετικό, λόγω μικρής καθυστέρησης δεν κατέστη τότε δυνατή η εγγραφή του στο ρόστερ, αν και από τον Σεπτέμβριο βρίσκεται στην Πάφο και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Απ’ εκεί και πέρα, η προετοιμασία της παφιακής ομάδας ενόψει του αγώνα κόντρα στον Άρη, συνεχίζεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Εξάλλου η ΚΟΠ ενέκρινε το κοινό αίτημα των Πάφος FC και Ακρίτα, ώστε η μεταξύ τους αναμέτρηση να διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και όχι το Σάββατο 24 του μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ