aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Κινήθηκαν γρήγορα και στοχευμένα

Πάφος FC: Κινήθηκαν γρήγορα και στοχευμένα

Την ώρα που οι μισές κυπριακές ομάδες «έτρεχαν» χθες για να πραγματοποιήσουν μετεγγραφές πριν το άκουσμα της… κόρνας, στην Πάφος FC είχαν το κεφάλι τους ήσυχο. Η παφιακή ομάδα, όπως και στην καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο, έδρασε γρήγορα, ολοκληρώνοντας και τις τέσσερις κινήσεις της μερικές ημέρες πριν κλείσει το παράθυρο.

Την περασμένη Πέμπτη, συγκεκριμένα, με την ανακοίνωση του Κροάτη Ιβάν Τόμετσακ, ολοκλήρωσε το «καρέ». Προηγήθηκαν, οι Χάμαντι Αλ Γκαντιούι, Τάλις Άλβες και Έρικ Χέσταντ. Ο Ντάρκο Μίλανιτς προτίμησε να δράσει γρήγορα προκειμένου να έχει περισσότερες ημέρες διαθέσιμες για να δουλέψει με τα νέα αποκτήματα.

Σε καμία περίπτωση όμως η σβελτάδα που επέδειξε η παφιακή ομάδα δεν μεταφράζεται ως βιασύνη, από πλευράς των ανθρώπων της. Οι απαιτήσεις παρέμειναν στο υψηλότερο επίπεδο και αυτό επιβεβαιώνουν τα… ψώνια από το πάνω ράφι. Και οι τέσσερις μετεγγραφές που πραγματοποίησε η Πάφος FC συνδυάζουν ποιότητα με εμπειρία. Τηρούν παράλληλα, την απαραίτητη προϋπόθεση που είχε θέσει ο Σλοβένος τεχνικός, να μπορούν δηλαδή να βοηθήσουν άμεσα.

Γι’ αυτό άλλωστε ο Μίλανιτς δεν φοβήθηκε να τους ρίξει στη μάχη με το καλημέρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Γκαντίουι και Τόμετσακ, που ανακοινώθηκαν στις 14 και 27 Ιανουαρίου, και πραγματοποίησαν ντεμπούτο στις 15 και 28, αντίστοιχα, κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΕΕΚ. Με αντίπαλο την ομάδα του Τακτακαλά στις 15 Ιανουαρίου έγραψαν την παρθενική τους εμφάνιση και οι Τάλις – Χέστναντ, οι οποίοι ντύθηκαν και με τη βούλα Παφίτες, οκτώ και έξι ημέρες πριν, αντίστοιχα. Καθρέφτης για όλους βέβαια είναι το γήπεδο, και εκεί θα φανεί αν όντως οι τέσσερις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα αποδώσουν τα αναμενόμενα και θα μπορέσουν να βοηθήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ