aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: «Καταστροφικά» πρώτα 45λεπτα

Πάφος FC: «Καταστροφικά» πρώτα 45λεπτα

Τέσσερα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα μετρά η Πάφος FC στο πρωτάθλημα, η οποία πανηγύρισε για τελευταία φορά τρίποντο στις 8 Φεβρουαρίου, όταν είχε επικρατήσει (1-0) της ΑΕΛ. Έκτοτε, η παφιακή ομάδα γνώρισε την ήττα (1-2) από την Ανόρθωση και έμεινε στην ισοπαλία δις κόντρα σε Άρη (1-1, 2-2) και μια με τον Ολυμπιακό (1-1).

Οι παίκτες του Χένινγκ Μπεργκ δεν κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα σε καμία εκ των τεσσάρων τελευταίων αναμετρήσεων, δεχόμενοι συνολικά έξι γκολ, όλα στο πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεων. Το μπάσιμο της παφιακής ομάδας στα συγκεκριμένα ματς, αλλά και το παθητικό στην άμυνα στα πρώτα 45 λεπτά τους, προβληματίζει τον Νορβηγό τεχνικό.

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Πάφος FC δεν κατόρθωσε στο δεύτερο ημίχρονο να γυρίσει υπέρ της το αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό είναι επίσης, το γεγονός ότι οι γαλάζιοι στις 23 προηγούμενες αναμετρήσεις πρωταθλήματος δέχθηκαν μόλις ένα γκολ περισσότερο (7) στο πρώτο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προετοιμασία των Παφιτών ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Παρασκευής, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Μοναδικός στόχος για την Πάφος FC η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, που θα φέρει ηρεμία πριν τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ