aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Κανένα θέμα προπονητή

Πάφος FC: Κανένα θέμα προπονητή

Η νέα ήττα της Πάφος FC, την καθήλωσε στην προτελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς σε πέντε αγώνες, γεγονός που έχει επιφέρει μεγαλύτερο προβληματισμό. Αυτό που ενόχλησε περισσότερο ήταν η κακή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στον σύλλογο είναι βέβαιοι ότι «δεν είναι αυτές οι δυνατότητές της», τόνισε ο Πολύβιος Παλιούρας. Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας περί πίστης για την πρώτη εξάδα, είπε: «Εξαρτάται από εμάς. Θεωρώ ότι μπορούμε να βρεθούμε σε τροχιά διεκδίκησης του στόχου μας, όμως είναι νωρίς για να πούμε οτιδήποτε». Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC ήταν κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή και συνέχισε: «Όλοι προχωρούμε κανονικά, η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους και πιο δυνατούς. Η ομάδα πιστεύω θα είναι πιο πλήρης στη συνέχεια».

Η ομάδα της Πάφου για άλλη μια σεζόν πληρώνει ώς ένα μεγάλο βαθμό την αργοπορία στον προγραμματισμό. Παρόλο που οι αλλαγές στο ρόστερ φέτος δεν ήταν τόσες πολλές, κάποιοι ποδοσφαιριστές προσφάτως εντάχθηκαν στο ρόστερ κάτι που έχει επηρεάσει στην ομοιογένεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ