aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Καίει το θέμα του προπονητή

Πάφος FC: Καίει το θέμα του προπονητή

Την ώρα που ο προγραμματισμός «τρέχει» στην Πάφος FC, η ομάδα παραμένει χωρίς το αφεντικό της. Παράλληλα με παίκτες, οι υπεύθυνοι προγραμματισμού αναζητούν και τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα σεζόν.

Υπάρχουν υποψήφιοι και γίνεται προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ανάμεσά τους βρίσκεται και το όνομα του Στιβ Κωνσταντινίδη, που ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της λήξασας σεζόν και έδειξε έργο, με την Πάφος FC να έχει καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα.

Στην Πάφος FC θα γίνουν τουλάχιστον άλλες έξι μετεγγραφές, με τις μισές απ’ αυτές ενδεχομένως να γίνουν στην πορεία κι ενώ η προετοιμασία θα βρίσκεται σε εξέλιξη. Προσπάθεια της Πάφος FC είναι να διατηρήσει τον Αραγιούρι στο ρόστερ της, γι’ αυτό και υπέβαλε πρόταση για ανανέωση και αναμένει την απάντηση του Φινλανδού διεθνούς στόπερ. Στα υπόψη της Πάφου βρίσκεται και ο Θωμάς Ιωάννου, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ