aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: «Καίει» ο προγραμματισμός, μόλις μία ντουζίνα οι «κλειδωμένοι»

Πάφος FC: «Καίει» ο προγραμματισμός, μόλις μία ντουζίνα οι «κλειδωμένοι»

Εντείνονται οι προσπάθειες της Πάφος FC για την εξεύρεση προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο ακόμα ψηλότερα από τη φετινή έκτη θέση, με τον Χένινγκ Μπεργκ να παραμένει σε πρώτο πλάνο. Στο πρόσωπο τού Νορβηγού πρώην τεχνικού της Ομόνοιας, οι ιθύνοντες της παφιακής ομάδας βλέπουν τον άνθρωπο που μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο και γι’ αυτό άλλωστε έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους στην επίτευξη συμφωνίας με αυτόν.

Την ίδια ώρα «καίει» και ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν, αφού αρκετά είναι τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται. Χαρακτηριστικό ότι μόλις δώδεκα ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ δεσμεύονται με συμβόλαιο συνεργασίας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, χωρίς βέβαια να θεωρείται δεδομένη η παραμονή τους. Πρόκειται για τους Όνι Βαλακάρι, Ναβαρόνε Φουρ, Ζάιρο, Τζόσεφ Κβίντα, Τζέισον Παλάσιος, Αλέξανδρο Μιχαήλ, Ντένι Χότσκο, Βλαντ Ντράγκομιρ, Γουίλι Σεμέδο, Έιρικ Χέσταντ, Χαμπίμπ Αμπουντασαλάμοφ και Χάμαντι Αλ Γκαντιουί.

Οι Κέναν Μπάριτς και Ταλίς επιστρέφουν σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Όσιγιεκ αντίστοιχα, αφού οι δανεισμοί τους ολοκληρώνονται. Ολοκληρώνονται επίσης τα συμβόλαια των Μάρτιν Πάγιτς, Στέφαν Πάνιτς, Ζοάο Αουρέλιο, Ντάγκλας Αουρέλιο, Ιβάν Τόμετσακ, Ντάνιελ Αντός, Φράνκο Κοβάσεβιτς, Γεράσιμου Φυλακτού, Τζέισον Πάντσεον, Άρτουρ Ρούντκο και Ευγένιου Πέτρου, στου οποίου όμως υπάρχει προοπτική ανανέωσης και για τη νέα σεζόν. Ο Μπρούνο Λέιτε αναμένεται να δει επίσης την πόρτα εξόδου.

Ο νέος προπονητής θα αποφασίσει για το αν θα ανανεωθούν τα συμβόλαια ορισμένων εξ αυτών και αν τελικά θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Γι’ αυτό και προέχει η πρόσληψη προπονητή, που μαζί με τα υπόλοιπά μέλη για τον προγραμματισμό θα λάβουν τις αποφάσεις, αρχικά για το υφιστάμενο ρόστερ και ακολούθως για τις μετεγγραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ