aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Και τώρα πρόκριση

Πάφος FC: Και τώρα πρόκριση

Με βελτιωμένη ψυχολογία μετά την επιστροφή στις νίκες, η Πάφος FC υποδέχεται σήμερα (19:00) ως τυπικά γηπεδούχος τον Ακρίτα, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Coca-Cola, σε νοκ-άουτ αναμέτρηση. Η ευκαιρία για διάκριση μέσω του θεσμού του κυπέλλου δεν περνά αδιάφορη για τους γαλάζιους, που φιλοδοξούν όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται».

Στόχος του Χένινγκ Μπεργκ και των παικτών του να ξεπεράσουν την ιστορικότερη τους διάκριση στον θεσμό, τη σεζόν 2017-18, όταν η παφιακή ομάδα είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά αποκλείοντας κατά σειρά Διγενή Ορόκλινης, Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Δόξα.

Ο Νορβηγός τεχνικός, που είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν αρκετά στα προηγούμενα ματς πρωταθλήματος και παράλληλα, να δώσει ανάσες σε άλλους. Ακολουθεί, θυμίζουμε, το ματς για την 20η αγωνιστική κόντρα στη Δόξα, το Σάββατο, επίσης στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Όσον αφορά τις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος της Πάφος FC να αποκτήσει τον Μπεμπέ της Ράγιο Βαγιεκάνο, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας, ανέφερε: «Δεν έχουμε καμία εξέλιξη, δεν είναι η πολιτική μας να σχολιάζουμε το κάθε δημοσίευμα. Γίνονται εργασίες, όμως δεν υπάρχει κάτι που θα προκύψει αυτές τις μέρες. Μας ενδιαφέρουν καλές περιπτώσεις παικτών, όμως δεν έχουμε κάτι να πούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ