aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Και τώρα… Ανόρθωση, χωρίς Κανέ και άλλους δύο

Πάφος FC: Και τώρα… Ανόρθωση, χωρίς Κανέ και άλλους δύο

Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε το βράδυ της Κυριακής η Πάφος FC στο Τσίρειο απέναντι στην ΑΕΛ, δίνοντας συνέχεια στην ξέφρενη πορεία της, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παρά τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα (Ζάιρο, Κβίντα, Ντράγκομιρ). Από την 1η Οκτωβρίου και την εκτός έδρας ισοπαλίας κόντρα στον περσινό πρωταθλητή Απόλλωνα, η παφιακή ομάδα πάτησε γκάζι πανηγυρίζοντας πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Παραλίμνι, Δόξα, Ομόνοια, Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ, ενώ προηγήθηκε και η νίκη στο κύπελλο απέναντι στην ΑΕΖ.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση της Πέμπτης με αντίπαλο την Ανόρθωση, την οποία η Πάφος FC φιλοξενεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 11η αγωνιστική. Η προετοιμασία ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης έχει ξεκινήσει χωρίς τους Ζάιρο και Ντράγκομιρ, που θα επιστρέψουν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Αμφίβολος είναι ο Καραμπάτζε, που αποχώρησε τραυματίας στο ματς κόντρα στην ΑΕΛ. Δεν υπολογίζεται επίσης ο Κανέ, που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών και αποφασίστηκε να απουσιάσει στο ματς απέναντι στην Ανόρθωση. Επιστρέφει ο Κβίντα που εξέτισε την ποινή του.

«Στο ματς της Πέμπτης μπάλα θα παίξει ο Παφίτης. Θέλουμε όλο τον κόσμο στο γήπεδο, δεν υπάρχουν δικαιολογίες» ανέφερε σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας. Στο στρατόπεδο της Πάφος FC αναμένουν ξανά δυναμική υποστήριξη από τον κόσμο, όπως και στα προηγούμενα ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης» και φιλοδοξούν σε προσέλευση ανάλογη του παιχνιδιού κόντρα στην Ομόνοια, όπου σημειώθηκε ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων. Σε ερώτηση αν η παφιακή ομάδα είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, απάντησε: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, παίζουμε καλά, αλλά είναι μαραθώνιος το πρωτάθλημα. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμα, είναι απρόβλεπτο το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ