aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Και (σχεδόν) αποκλεισμένη και… δαρμένη

Πάφος FC: Και (σχεδόν) αποκλεισμένη και… δαρμένη

Ένας στόχος της Πάφος FC απομακρύνθηκε σε πολύ επικίνδυνο βαθμό, μετά το προχθεσινό εντός έδρας 1-3 από την Ανόρθωση στη φάση των «16» του κυπέλλου. Οι γαλάζιοι ήταν αισιόδοξοι πριν από το ματς, είναι και αήττητοι στο πρωτάθλημα εντός έδρας, προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Αντωνιάδη και όλα έμοιαζαν ιδανικά.

Στη συνέχεια, όμως, όλα πήγαν στραβά. Δεν έφτανε η ήττα… μισός αποκλεισμός, αποβλήθηκαν και οι Ρούντκο (φωτό), Παλάσιος με απευθείας κόκκινη κάρτα, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα της Πάφου θα στερηθεί δύο πολύτιμους παίκτες στα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Μάλιστα, για τον Παλάσιο αναμένεται να πέσει και ο πέλεκυς του Αθλητικού Δικαστή για αντιαθλητικό χτύπημα στον Κορέια.

Με αυτά τα δεδομένα, οι γαλάζιοι θα προετοιμαστούν για ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον επίδοξο πρωταθλητή Απόλλωνα, τον οποίον θα υποδεχτούν αύριο στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ένα δύσκολο παιχνίδι, με την Πάφος FC να θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα στο κύπελλο και να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο πρωτάθλημα. Να πάρει άλλη μία νίκη δηλαδή, κάνοντας άλλο ένα βήμα για την είσοδο στο α’ γκρουπ.

Ο Ντάρκο Μίλανιτς θα προσπαθήσει να συνεφέρει τους ποδοσφαιριστές του από το προχθεσινό χαστούκι και να τους προετοιμάσει καταλλήλως για τη δύσκολη αποστολή. Αν και μόλις τη σημερινή μέρα θα έχει για προετοιμασία, αφού χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας όσοι αγωνίστηκαν, θα επιδιώξει να παρουσιάσει όσο πιο έτοιμους γίνεται τους παίκτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ