Πάφος FC: Ήρθε ο Ακαλέ, αναμονή για Σάις και θετικότητα για Σεργίου

Η ενίσχυση και το επόμενο φιλικό ματς...

Ο ακραίος επιθετικός Μακουέλε Ακαλέ θα περάσει από δοκιμαστικά και εάν ικανοποιήσει τον προπονητή της Πάφος FC, θα αποκτηθεί. Ο 23χρονος, που αγωνιζόταν στη Βιγιαρεάλ Β’, συνοδεύεται από καλές συστάσεις και γι’ αυτό, άλλωστε, κρίθηκε σκόπιμη η άφιξή του στην Κύπρο.

Την ίδια ώρα, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να έρθει στη χώρα μας ο 28χρονος Κολομβιανός στόπερ Χουάν Καμίλο Σάις (φωτό), αφού η κατάσταση στη Λατινική Αμερική είναι περίπλοκη, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιου Παλιούρα.

Όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Σεργίου, αγωνίσθηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ο 19χρονος δεξιός μπακ άφησε καλές εντυπώσεις στον Κάμερον Τόσακ και το σενάριο να του προταθεί συμβόλαιο δεν πρέπει να θεωρείται απομακρυσμένο.

Η Πάφος FC, υπενθυμίζουμε, θα προχωρήσει και σε ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Αξιολογούνται νεαροί και εξελίξιμοι παίκτες, παραλλήλως, οι οποίοι αγωνίζονται και σε άλλες θέσεις. Την Παρασκευή, η ομάδα θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ