aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ιδού η Ρόδος, ιδού και η εξάδα

Πάφος FC: Ιδού η Ρόδος, ιδού και η εξάδα

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Το ποτήρι ξεχείλισε στην Πάφος FC. Δεν το λέμε εμείς, το ανέφεραν σε πρόσφατη ανακοίνωσή τους οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της ομάδας, οπότε ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ένας πρώτος τελικός για τους γαλάζιους στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να εξασφαλίσουν μία θέση στην πρώτη εξάδα.

Ένα παιχνίδι ασφαλώς που μόνο εύκολο δεν είναι αφού και η αντίπαλος διψά για τους βαθμούς ώστε να μειώσει τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Είναι μια ευκαιρία όμως για την Πάφος FC να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα να ξεκινήσουν οι… μηχανές για να καταφέρει να μπει εξάδα.

Στα τελευταία δέκα παιχνίδια, έχει πετύχει μόλις μια νίκη και αυτό σίγουρα δεν είναι καθόλου κολακευτικό τόσο για τους παίκτες όσο και τον προπονητή που δέχεται έντονη την αμφισβήτηση από τον κόσμο, αλλά και τη διοίκηση.

Εκτός αποστολής από τον αυριανό αγώνα θα είναι οι Ανγκούλο, Βαλεριάνος, Κούζικ και φυσικά ο Πάντσιον. Όσον αφορά στον Αουρέλιο, θα αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα με την ΑΕΚ και θα απουσιάσει στον επόμενο με την ΑΕΛ. Επίσης στην αποστολή δεν θα είναι και το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα. Ο Αλβάρεζ, που ίσως χρειαστεί άλλη μια εβδομάδα έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ