aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Η ξεχωριστή πρεμιέρα στα πλέι οφ

Πάφος FC: Η ξεχωριστή πρεμιέρα στα πλέι οφ

Από την έκτη θέση θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ η Πάφος FC. Στην παρθενική παρουσία της στην εξάδα, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» στην πρεμιέρα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Μια ξεχωριστή εμπειρία για την παφιακή ομάδα, που θα επιδιώξει τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στοχεύοντας στη διασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Απέναντι στον πρωτοπόρο Απόλλωνα, λοιπόν, θα αρχίσει την προσπάθειά της.

Απ’ εδώ και πέρα δεν υπάρχει εύκολο ματς, όλα είναι ντέρμπι και η ομάδα του Μίλανιτς θα θελήσει να κοιτάξει στα μάτια όλους τους αντιπάλους της. Έδειξε να μην έχει να ζηλέψει σε τίποτα από κανένα και ιδιαίτερα στην έδρα της δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο από τη νίκη. Στα δύο παιχνίδια της Α’ φάσης με αντίπαλο τον Απόλλωνα, η Πάφος FC γνώρισε ισάριθμες ήττες (0-2, 0-1). Δεν είδε δίχτυα και είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει τον Μίλανιτς στις προσεχείς προπονήσεις, ώστε η ομάδα του να βρει για πρώτη φορά το γκολ απέναντι στον Απόλλωνα, που ίσως να είναι και ικανό να της δώσει τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ