aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Η προσοχή στην Ομόνοια

Πάφος FC: Η προσοχή στην Ομόνοια

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζάιρο που σκόραρε δις (11’, 33’) και άξιο συμπαραστάτη τον Χέσταντ, που μοίρασε και τα τρία γκολ, η Πάφος FC επικράτησε με 3-1 της Δόξας στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Κανέ στο 62’ πέτυχε το τρίτο γκολ της παφιακής ομάδας, το οποίο ουσιαστικά «σκότωσε» τους φιλοξενούμενους. Οι γαλάζιοι πανηγύρισαν τη 13η συνολικά νίκη τους και δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στους 44 βαθμούς και στο -3 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτή τη νίκη. Πετύχαμε τρία πανέμορφα τέρματα. Ίσως να μπορούσαμε να βάζαμε ακόμα 1-2. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Φυσικά υπάρχουν πράγματα που είδαμε και πρέπει να βελτιώσουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Το να δείχνεις αυτή την ποιότητα στα τέρματα που βάζεις είναι εντυπωσιακό», δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ.

Όσον αφορά τον Ζάιρο, που συνεχίζει να σκοράρει ασταμάτητα, με τα δύο γκολ που πέτυχε (το ένα πιο όμορφο από το άλλο) έφτασε τα 16 και οδηγεί την κούρσα των σκόρερ, έχοντας σκοράρει περισσότερες φορές σχεδόν από τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας. Δεκαέξι γκολ έχει η ΑΕΛ, ενώ λιγότερα έχουν οι Καρμιώτισσα (14), Ανόρθωση (13), Παραλίμνι (12), Ολυμπιακός (11), Δόξα (11) και Ακρίτας (11). Αναφερόμενος στον Βραζιλιάνο, ο Μπεργκ τόνισε: «Τα τέρματα που σκόραρε σήμερα είναι κορυφαία, όλα είναι υψηλού επιπέδου. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που αγωνίζεται ,με την απόδοση του. Είναι ο αρχηγός μας και αποτελεί παράδειγμα. Παίρνει καλές βοήθειες από τους συμπαίκτες του».

Από εκεί και πέρα, η προσοχή όλων στο στρατόπεδο της παφιακής ομάδας στρέφεται από σήμερα στον αγώνα της Κυριακής (29/1) κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ, για την 21η αγωνιστική. «Ξέρουμε την Ομόνοια καλά, θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Είναι πολύ καλύτερη τώρα από ό,τι όταν τους βρήκαμε ξανά. Θα είναι μία πολύ καλή δοκιμασία σε ένα στάδιο με τον κόσμο της», σχολίασε ο Νορβηγός, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του για δεύτερη φορά. Με 3-0 είχε επικρατήσει η Πάφος FC στον αγώνα του πρώτου γύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ