aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Η προσοχή στη Σαλαμίνα

Πάφος FC: Η προσοχή στη Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα έδωσαν όλα στην Πάφος FC και ήθελαν πολύ τη νίκη επί της ΑΕΛ. Είχε προηγηθεί η βαριά ήττα από τον Απόλλωνα και όλοι κυνηγούσαν την εξιλέωση. Δεν τα κατάφεραν, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις, όπως αυτή του περασμένου Σαββάτου, μπορεί να ελπίζουν σε τροχιά ανοδικής πορείας. Τα «σημάδια» ήταν ενθαρρυντικά και με την ποιότητα που φάνηκε πως διαθέτει η τεχνική ηγεσία, όλα αναμένεται να είναι καλύτερα. Δεν λησμονεί κανείς, πως το σύνολο που ετοιμάζει ο Στίβεν Πρέσλι, αποτελείται από νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι καλούνται να δέσουν μεταξύ τους. Γιατί είναι φανερό πως λείπουν από την ομάδα οι αυτοματισμοί που θα δυσκολέψουν τους αντιπάλους τους.

Η ουσία είναι πως η προσπάθεια, αργά η γρήγορα θα αξιοποιηθεί. Αν δεν έβρισκαν απέναντί τους σε μια τόσο μεγάλη βραδιά τον Πρόσεκ, πιθανό τα δεδομένα να ήσαν διαφορετικά. Υπήρξαν ξεκάθαρες ευκαιρίες για την ομάδα της Πάφου, οι οποίες δεν έγιναν γκολ, αλλά όταν φτιάχνεις ευκαιρίες, αυτό σημαίνει πως κάποια στιγμή θα έλθουν και οι επιτυχίες. Η προσοχή είναι στην προετοιμασία της ομάδας για τη συνέχεια, όπου το μεθεπόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει στη Λάρνακα τη Νέα Σαλαμίνα. Θα είναι έτοιμος και ο Σαντάνα, ενώ και άλλοι ποδοσφαιριστές (Ανγκούλο, Λουλίνια) που ήλθαν καθυστερημένα θα κερδίσουν χρόνο για να είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν θέση βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ