aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Η ποιότητα στην επίθεση δεν αρκεί για διάκριση

Πάφος FC: Η ποιότητα στην επίθεση δεν αρκεί για διάκριση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν φτάνει μόνο η ποιότητα στην επιθετική γραμμή της Πάφος FC για να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Επιβάλλεται να δέσει και αμυντικά, γιατί σε τρία παιχνίδια που έχει δώσει  η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς έχει δεχθεί έξι γκολ. Ένα από τη Νέα Σαλαμίνα, δύο από την ΑΕΚ και τρία από τον Απόλλωνα. Ακολουθεί το ματς με την Ανόρθωση και για να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα, χρειάζεται να είναι πιο συμπαγής η αμυντική γραμμή.

Ο Λαφράνς με τον Αραγιούρι θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο την Κυριακή, χωρίς όμως να αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του Πανός ή του Βαρέλα. Δεν χωρεί αμφιβολία πως έχουν αποκτηθεί αρκετοί ικανοί ποδοσφαιριστές, όμως χρειάζεται να δεθούν μεταξύ τους. Οι επιλογές που έγιναν είναι πολύ καλές, όμως όλοι και όλα κρίνονται επί σκηνής. Ο Κροάτης προπονητής έχει άλλες δύο προπονήσεις για να αποφασίσει με ποιους θα ξεκινήσει την Κυριακή. Ο Τόρες θα είναι τελικά στη διάθεση του προπονητή του, όχι όμως και ο Ράσιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ