aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Η έξτρα πρόκληση για τον Μπεργκ

Πάφος FC: Η έξτρα πρόκληση για τον Μπεργκ

Η Πάφος FC προετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, το Σάββατο στο Τσίρειο. Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή, διατηρώντας το αήττητο με 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Η παφιακή ομάδα θα θελήσει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί, φθάνοντας σε τέταρτη διαδοχική επιτυχία. Με αυτό τον τρόπο θα αποσπασθεί μόνη στην πρώτη θέση, στέλνοντας εκ νέου διαπιστευτήρια δυνατοτήτων.

Αντίπαλος προπονητής για τον Χένινγκ Μπεργκ θα είναι ο Νταβίδ Καταλά. Οι δύο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι δύο φορές στην περσινή σεζόν, όταν ο Νορβηγός ήταν στην Ομόνοια και ο Ισπανός στην ΑΕΚ.

Ο Καταλά επικράτησε στο πρώτο ματς (2-1) που βρέθηκαν ως αντίπαλοι, ενώ στο δεύτερο Ομόνοια και ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία (1-1). Έξτρα πρόκληση, λοιπόν, για τον Μπεργκ στο προσεχές παιχνίδι, είναι να κερδίσει για πρώτη φορά τον Καταλά. Μπορεί να είναι κάτι που περνά σε δεύτερη μοίρα, αφού αυτό που προέχει είναι να πανηγυρίσει η Πάφος FC τη νίκη, όμως είναι κάτι που δεν αφήνει αδιάφορο τον Νορβηγό τεχνικό.

Εξάλλου, η Πάφος FC ανάρτησε στους λογαριασμούς της στα ΜΚΔ φωτογραφίες από τον φιλανθρωπικό αγώνα της διοίκησης με την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου και την I.P.A Πάφου. Ευχαρίστησε όσους έχουν συνεισφέρει στη διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ