aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Η εξάδα επιβάλλει τρίποντο

Πάφος FC: Η εξάδα επιβάλλει τρίποντο

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ως παιχνίδι που επιβάλλεται να κερδίσουν, τονίζουν στην Πάφος FC, είναι το σημερινό της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:00), ως τυπικά φιλοξενούμενοι.

Στην παφιακή ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά πως, αν θέλουν να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για είσοδο στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, θα πρέπει να πάρουν το σημερινό τρίποντο. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ομάδας Τζόσεφ Κβίντα, στην ιστοσελίδα της Πάφος FC, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Πρόκειται για κάτι παραπάνω από σημαντικό ματς, αν θέλουμε να τερματίσουμε στους κορυφαίους έξι θα πρέπει να βελτιωθούμε και να κερδίσουμε πολλά ματς. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για τους τρεις βαθμούς».

Άλλωστε η ομάδα του Ντμίτρι Μιχαϊλένκο στο φετινό πρωτάθλημα, σε σύνολο δέκα παιχνιδιών ως φιλοξενούμενη, μετρά έξι ήττες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μια νίκη, σε βάρος του ΑΠΟΕΛ στις 18 Οκτωβρίου στο ΓΣΠ (1-0). Το σημερινό ματς αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Πάφος FC, που θα αγωνιστεί στην έδρα της ως φιλοξενούμενη, για να πάρει το δεύτερο φετινό της εκτός έδρας τρίποντο. Ο Ουκρανός τεχνικός θα στερηθεί τους τραυματίες Γιώργο Βαλεριάνο, Τζέισον Πάντσεον και Μπράιαν Ανγκούλο αλλά και τους τιμωρημένους Κυριάκο Αντωνίου και Πάβελ Λελιούκιν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ