aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Η «εξάδα-ελίτ» δεν εξαρτάται από την ίδια

Πάφος FC: Η «εξάδα-ελίτ» δεν εξαρτάται από την ίδια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους πως η Πάφος FC διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλό προπονητή. Κέρδισε σχεδόν όλες τις μεγάλες ομάδες, αφήνοντας πάνω τους το στίγμα της επιτυχίας της. Από την άλλη ο βαθμολογικός πίνακας είναι ο καθρέφτης της κάθε ομάδας, για όσο διαρκεί ένα πρωτάθλημα.

Δεν ξεκίνησαν τη σεζόν με ιδανικό τρόπο και τώρα, στρέφοντας το μυαλό τους πίσω, σκέφτονται τα λάθη και τις παραλείψεις που τους κόστισαν πολλούς βαθμούς. Αν ξεκινούσε τώρα το πρωτάθλημα, ίσως και να ήταν διαφορετική η κατάσταση, ωστόσο φθάσαμε στην τελευταία αγωνιστική και η ομάδα της Πάφου το παλεύει για είσοδο στην εξάδα. Απλά πλέον δεν εξαρτάται μόνο από το δικό της αποτέλεσμα αν θα τα καταφέρει να μπει στην «εξάδα-ελίτ» του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κάμερον Τόσακ θα δώσει το αυριανό παιχνίδι με στόχο τους τρεις βαθμούς, αλλά θα έχει και το αφτί στραμμένο στο Τσίρειο στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Εθνικό. Ο Ουαλός προπονητής δεν υπολογίζει αύριο στους Πανός και Βα, οι οποίοι συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών. Δεν υπολογίζει ούτε στον Λελιούκιν. Από την αρχή θα ξεκινήσει για πρώτη φορά ο Νέμετς, ο οποίος μαζί με τον Καμπράλ και τον Μπεριγκόν θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος της επιθετικής γραμμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ