aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Η εμπιστοσύνη στον Αμπντουσαλάμοφ

Πάφος FC: Η εμπιστοσύνη στον Αμπντουσαλάμοφ

Στην τρίτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα της Πάφος FC και τέταρτη συνολικά σε αγώνα πρωταθλήματος (αγωνίστηκε και σ’ ένα ματς στο κύπελλο), ο Αμπντουσαλάμοφ προκάλεσε αίσθηση με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Εθνικό. Ο 18χρονος επιθετικός, παρά το νεαρό της ηλικίας του, παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Ο Ντάρκο Μίλανιτς τον εμπιστεύεται και του το δείχνει. Γι’ αυτό και ο νεαρός Ρώσος επιθετικός με τα δύο γκολ που πέτυχε στο πρόσφατο ματς, θέλησε να ευχαριστήσει τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Στην Πάφος FC πιστεύουν στον Αμπντουσαλάμοφ και γι’ αυτό άλλωστε το καλοκαίρι τον ενέταξαν στο ρόστερ της ομάδας τους. Τα γκολ που πέτυχε ο ύψους 1.83μ. επιθετικός, θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια και αυτός με τη σειρά του την ομάδα του.

Η παφιακή ομάδα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Άρη, μεθαύριο στο Τσίρειο. Θα θελήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, ώστε να ανέλθει κι άλλο βαθμολογικά και να κοιτάξει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ