aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Η διπλή ανάγνωση και η «κατάρα»

Πάφος FC: Η διπλή ανάγνωση και η «κατάρα»

Διπλή ανάγνωση σηκώνει η προϊστορία των παιχνιδιών της Πάφος FC με τον Άρη. Από τη μια την ευνοεί, από την άλλη δικαιολογεί προβληματισμό. Πέραν τούτων έχει να νικήσει και το φάντασμα του «Αντώνης Παπαδόπουλος», το οποίο χρησιμοποιείται στην τρέχουσα σεζόν προσωρινά από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Τα καλά μαντάτα που «στέλνουν» οι αριθμοί αφορούν στα συνολικά αποτελέσματα ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας, από το 2014 που ιδρύθηκαν οι γαλάζιοι. Υπερέχουν των πρασίνων έχοντας έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Capture

Υπάρχει και το επιμέρους στατιστικό που αφορά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εκεί ζορίζει η κατάσταση, καθώς ως φιλοξενούμενοι νίκησαν μόνο μία φορά και γνώρισαν τις τρεις ήττες τους από τους Λεμεσιανούς. Ο εκτός έδρας απολογισμός για τους Παφίτες είναι μία ήττα, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Υπάρχει και μία έξτρα πρόκληση για τους πρωτοπόρους της Α’ Κατηγορίας. Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν γεύτηκε ποτέ τη χαρά της ήττας, έχοντας αγωνιστεί εννιά φορές με αντίπαλο την Ανόρθωση. Από τη «Μεγάλη Κυρία» ηττήθηκε έξι φορές και απέσπασε τρεις φορές την ισοπαλία. Μεθαύριο, όμως, θα αγωνιστεί στο γήπεδο των κυανόλευκων της Αμμοχώστου με διαφορετικό αντίπαλο και θα προσπαθήσουν να σπάσουν την γκίνια, φεύγοντας για πρώτη φορά νικητές από αυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ