aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Η μπάλα στα πόδια της

Πάφος FC: Η μπάλα στα πόδια της

Το πιο αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου θέλει να κάνει η Πάφος FC. Οι γαλάζιοι φιλοξενούν σήμερα (19:00) στο «Στέλιος Κυριακίδης» τον ΑΠΟΕΛ, για την 7η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος και φιλοδοξούν σε τρίποντο που θα τους βάλει για τα καλά σε τροχιά Ευρώπης.

Εφόσον καταφέρουν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή τους, θα μειώσουν την απόσταση από τον σημερινό τους αντίπαλο στους τρεις βαθμούς, ευελπιστώντας παράλληλα σε απώλεια βαθμών της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι η πρώτη μιας σειράς τεσσάρων κομβικών αγώνων (ακολουθούν τα ματς κόντρα σε Ομόνοια, ΑΕΚ και Απόλλωνα), όσον αφορά τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2023-24. Ο Μίτσελ Σαλγκάδο και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν ξεκίνημα με το δεξί στην τετράδα «τελικών», όπως χαρακτηρίζουν οι ίδιοι τις τελευταίες αγωνιστικές.

Με νίκη στο σημερινό ματς, η Πάφος FC θα συνεχίσει να εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τα δικά της πόδια. Η παφιακή ομάδα είναι αυτή που ορίζει την τύχη της και εφόσον κάνει το απόλυτο νικών μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θα εξασφαλίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σημαντικό πλεονέκτημα για την Πάφος FC στην προσπάθεια της αυτή, το γεγονός οι τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο «σπίτι» της. Εκεί όπου θα έχει τη δυναμική στήριξη των οπαδών της. Αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όπου υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθούν στο γήπεδο πέραν των 5.000 οπαδών.

Η διοίκηση άλλωστε, έλαβε την απόφαση να επιχορηγήσει την τιμή του εισιτηρίου για τον επικείμενο αγώνα με το ποσό των 5 ευρώ και η κίνηση της αυτή αναμένεται να βρει ανταπόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ