aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Η άνεση του 100% και ο αρχισκόρερ

Πάφος FC: Η άνεση του 100% και ο αρχισκόρερ

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Με τη διαδικασία «ψεκάστε – σκουπίστε – τελειώσατε!» «καθάρισε» τη χθεσινή αναμέτρηση στο «Στέλιος Κυριακίδης» η Πάφος FC. Κατέβαλε τη Νέα Σαλαμίνα με 3-0, αισθάνεται πλέον άνετα όσον αφορά στην υπόθεση υποβιβασμός κι έστειλε την αβεβαιότητα και το άγχος στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων.

Το «ψέκασμα – σκούπισμα» άρχισε νωρίς, με το γκολ του Μπεριγκό στο 7’ και συνεχίστηκε στο 26’ με ένα τυχερό γκολ του Βα (στο σουτ του η μπάλα κτύπησε στον Χριστοφόρου και αιφνιδίασε τον Βεσελόφσκι που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα). Κατά διαβολική σύμπτωση αυτές ήταν και οι μοναδικές τελικές προσπάθειες των γηπεδούχων στο α’ μέρος. Ποσοστό ευστοχίας 100%, δηλαδή και τα ζόρια μεταφέρθηκαν στους φιλοξενούμενους που ναι μεν ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν.

Η παφιακή ομάδα χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης, είχε την ουσία και κατάφερε στο 90’+3 να κεράσει και επιδόρπιο (3-0) με τον Βαλακάρι, ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 13 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ