aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Η αναβολή και τα σενάρια για Ρούντκο

Πάφος FC: Η αναβολή και τα σενάρια για Ρούντκο

Την αναβολή της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα σε Πάφος FC και Δόξα αποφάσισε η ΚΟΠ, μετά από σχετικό αίτημα της παφιακής ομάδας. Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Το επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι για την ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς είναι για το Σάββατο, απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ για τη 17η αγωνιστική.

Παράλληλα, συνεχίζεται ο μετεγγραφικός σχεδιασμός. Η Πάφος FC που ενέταξε ήδη στο δυναμικό της τους Τάλις Άλβες και Άιρικ Χέσταντ, βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, ο οποίος να έχει το εύκολο γκολ. Όσον αφορά στις αποχωρήσεις, ο Μαρσέλο Τόρες παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ακρίτα Χλώρακας.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα στην Ουκρανία εμπλέκει τον τερματοφύλακα της ομάδας Άρτουρ Ρούντκο σε μετεγγραφικά σενάρια. Γίνεται λόγος μάλιστα για διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Πάφος FC και τη Μέταλιστ, οι οποίες βρίσκονται σε κρίσιμο στάδιο, όπως αναφέρεται. Προβλέπουν, τέλος, ότι η συγκεκριμένη μετεγγραφή θα πραγματοποιηθεί κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, αφού το συμβόλαιο του Ουκρανού τερματοφύλακα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ