aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Για το καρέ νικών σε ένα μήνα

Πάφος FC: Για το καρέ νικών σε ένα μήνα

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η Πάφος FC θέλει σήμερα με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο να πανηγυρίσει καρέ νικών σε αγώνες πρωταθλήματος, από τις 11 Φεβρουαρίου. Στον τελευταίο μήνα σε σύνολο πέντε αναμετρήσεων παραμένει αήττητη με τρεις νίκες. Ένα από τα πέντε αυτά παιχνίδια που δεν κατάφερε να νικήσει, αλλά έμεινε στην ισοπαλία (0-0), ήταν κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο, ξανά ως φιλοξενούμενη.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Στιβ Κωνσταντινίδης και οι ποδοσφαιριστές του στοχεύουν μόνο στη νίκη, κάτι που επιβεβαίωσε σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας: «Στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Δόξα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε πού πάμε να αγωνιστούμε. Θέλουμε τη νίκη».

Εκτός επιλογών είναι ο Πάντσεον, που αναμένεται να επιστρέψει στο επόμενο δεκαήμερο. Δεν υπολογίζονται ούτε οι Βαλεριάνος και Μέρφι, για τους οποίους υπάρχει η ελπίδα ότι την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ